fbpx

E-Coaching (MKB Module) - HRM101

Gedragsontwikkeling door online coaching

Professionele groei van uw medewerkers en managers is een van de belangrijkste aspecten voor het goed runnen en succesvol zijn van uw onderneming. Heeft u ook wel eens het gevoel dat u duidelijk schept over het gewenste gedrag in uw organisatie, maar dat het op de werkvloer nog niet tot uiting komt. Vreemd is dit niet, want we weten namelijk uit psychologisch onderzoek hoe mensen nieuw gedrag ontwikkelen. Het gedrag moet in de praktijk gebracht worden en op een continue manier geoefend en gemotiveerd worden.

Online coaching zorgt ervoor dat deze randvoorden gerealiseerd worden en dat uw medewerkers en managers echt gewenst gedrag gaan laten zien en ontwikkelen. In deze module krijgen de deelnemers een online coach die hen gaat helpen hun persoonlijke ontwikkeldoelstellingen in de praktijk te gaan brengen. Zij zullen online gesprekken voeren en in het geschreven woord aan de slag gaan met op maat gemaakte oefeningen, theorie en ondersteuning.

Zo realiseren ze echt hun potentieel en krijgt u veel meer terug voor uw investering dan bij reguliere trainingen of coaching. Heeft u een medewerker met een ontwikkel doel. Deze wordt dan voor 10 weken gekoppeld aan onze online coach en zal een intensief traject doorlopen, waarbij er zo’n twee keer per week contact is. Dit zorgt voor een veel effectiever en efficiënter ontwikkelproces.