• hogere effectiviteit van werknemers
  Bekijk onze diensten
 • vergroten werkgeluk werknemers
  Bekijk onze diensten
 • personele
  kosten onder
  controle
  Bekijk onze diensten
 • personele
  risico's
  beheersbaar
  Bekijk onze diensten

HRM personeelszaken

Gebruik onze HRM personeelszaken als u een ondernemende werkgever bent

HRM101 is er voor ondernemende werkgevers. De personeelszaken HRM zijn bij ons in goede handen. Het in dienst hebben van personeel is een vak apart. U weet alles van ondernemen, winst maken en verstandige beslissingen nemen. U weet wanneer u wel en geen risico’s moet nemen. Personeelszaken is echter weer een heel ander verhaal. Heel veel ondernemers zitten hier totaal niet op te wachten. Het personeelsbeleid kost u wellicht veel energie. Toch is het onmogelijk om winstgevend te blijven zonder deskundig personeel. Het is daarom een uitstekende optie om gebruik te maken van de diensten van HRM101.

Voldoen de personeelszaken HRM nog aan de huidige wet- en regelgeving?

Het HRM advies personeelszaken heeft ook alles te maken met wetten en regels. De medewerkers van HRM101 blijven continue op de hoogte van de nieuwste regels en wetten op het gebied van personeelszaken. Voor u als manager is dat bijna niet te doen. U heeft al zoveel zaken waar u de aandacht bij moet houden. Maak daarom gebruik van onze diensten en laat de personeelszaken met een gerust hart aan ons over.

HRM101 ondersteunt en adviseert ondernemende werkgevers bij het in dienst hebben van personeel met als doel: optimale inzet van werknemers, voldoen aan wet- en regelgeving en beheersing van personele kosten.

basis hrm

HRM101 ondersteunt en adviseert ondernemende werkgevers bij het opzetten en uitvoeren van het personeelsbeleid zoals arbeidsovereenkomsten, Arbo, BHV, arbeidsvoorwaarden en toepassing cao.

functioneel hrm

HRM101 ondersteunt bij het krijgen en behouden van de juiste persoon op de juiste plek binnen een organisatie. Het gaat om het scheppen van duidelijkheid over de invulling van de functie en de gedragsregels op de werkplek.

hr development

HRM101 ondersteunt en adviseert bij het organiseren van individuele en collectieve leerprocessen met name gericht op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van werknemers, teams en de organisatie als geheel.

Gedegen HRM advies personeelszaken om personeelskosten beheersbaar te houden

U zult het eerste bedrijf niet zijn dat failliet gaat omdat de personeelskosten de pan uitrijzen. Heeft u het helemaal helder hoe het zit met deze uitgaven? HRM 101 is hierin gespecialiseerd. We zijn er voor u als het gaat om het beheersbaar houden van de personeelskosten. U vindt ons bedrijf in Tilburg en u mag altijd contact met ons opnemen. Bel of mail ons. Of vul het contactformulier op onze website in. Wij staan u met raad en daad ter zijde als het gaat om HRM personeelszaken. Betrouwbaar en ervaren.

HRM101 ondersteunt onder meer deze werkgevers: