• hogere effectiviteit van werknemers
  Bekijk onze diensten
 • vergroten werkgeluk werknemers
  Bekijk onze diensten
 • personele
  kosten onder
  controle
  Bekijk onze diensten
 • personele
  risico's
  beheersbaar
  Bekijk onze diensten

HRM advies

Vraag onmisbaar HRM advies aan

De HRM adviseur van HRM1001 kan uw bedrijf goede diensten bewijzen. Heeft u nieuw personeel nodig? Wij kijken graag met u mee en geven u deskundig en waardevol advies. Zo vergroot u de kans dat u de juiste persoon op de juiste plek krijgt. Dit zal de productiviteit verhogen. Ook het op de goede plaats behouden van personeel is een aandachtspunt. Als een werknemer goed functioneert bij een bepaalde functie, dan wilt u hem of haar daar houden. Wij kunnen hier samen met u de controle over houden. We denken graag met u mee. Alles is gericht op het welvaren van uw onderneming. Het personeel is hierin een hele belangrijke schakel.

De HRM adviseur werkt samen met specialistische partners

Ons HRM adviesbureau heeft nauw contact met andere partijen. Soms is het goed om ook elders om advies te vragen. HRM101 levert verschillende diensten. Het is soms mogelijk dat we hierin samenwerken met een of meerdere van onze partners. Elk van hen is weer specialist op een ander gebied. Op welk terrein van de personeelszaken u ook tegen problemen aanloopt, wij denken met u mee. We hebben een gemotiveerd en deskundig team dat er helemaal is voor u. Graag spreken wij de zaken van te voren duidelijk met elkaar af. Welke verbeteringen dienen er doorgevoerd te worden? We laten zwart op wit weten welke ondersteuning we kunnen bieden. Uiteraard maken we ook duidelijke afspraken over de prijs.

HRM101 ondersteunt en adviseert ondernemende werkgevers bij het in dienst hebben van personeel met als doel: optimale inzet van werknemers, voldoen aan wet- en regelgeving en beheersing van personele kosten.

basis hrm

HRM101 ondersteunt en adviseert ondernemende werkgevers bij het opzetten en uitvoeren van het personeelsbeleid zoals arbeidsovereenkomsten, Arbo, BHV, arbeidsvoorwaarden en toepassing cao.

functioneel hrm

HRM101 ondersteunt bij het krijgen en behouden van de juiste persoon op de juiste plek binnen een organisatie. Het gaat om het scheppen van duidelijkheid over de invulling van de functie en de gedragsregels op de werkplek.

hr development

HRM101 ondersteunt en adviseert bij het organiseren van individuele en collectieve leerprocessen met name gericht op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van werknemers, teams en de organisatie als geheel.

Het HRM adviesbureau levert verschillende diensten

Heeft u interesse in het hrm advies van HRM101, dan kunt u kiezen uit verschillende diensten. Allereerst is er het basis HRM. U kunt dan denken aan onder meer arbeidsovereenkomsten, arbobeleidsplan, cursus preventiemedewerker of een basistraining tot vertrouwenspersoon. Daarnaast vindt u bij ons functioneel HRM met bijvoorbeeld de verzuimaanpak. Tenslotte bieden we ook ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling. U kunt contact met ons op nemen door ons te bellen. Uiteraard mag u ook een e-mail sturen. U ontvangt dan snel een helder antwoord van ons retour. Tenslotte ziet u op onze site een contactformulier. Ook dat is een manier om contact op te nemen met HRM101. Het is prettig als u meteen aangeeft om welke organisatie het gaat en ook wat uw functie is. Wij vinden het fijn als u daarnaast direct het aantal medewerkers vermeldt. We horen graag van u. We staan voor u klaar.

HRM101 ondersteunt onder meer deze werkgevers: