fbpx

Persbericht: samenwerking HLB Van Daal en HRM101

HRM101 | HLB Van Daal

Tilburg/Waalwijk; 15 oktober 2018

Gijs van Zon directeur HR Services bij HLB Van Daal

HR-specialist Gijs van Zon (1979) is per 1 juli j.l. gestart als directeur HR Services bij advies- en accountantsorganisatie HLB Van Daal. Hij geeft leiding aan de afdeling HR Services, die met zijn komst opschaalt naar fullservice dienstverlening op het gebied van HRM.

Van Zon is mede-oprichter van HRM101, een adviespraktijk ‘voor ondernemende werkgevers’ in Tilburg. Om gestalte te geven aan de fullservice dienstverlening, is HLB Van Daal een samenwerking aangegaan met HRM101, dat andersom de vruchten zal plukken van de fiscale knowhow bij HLB Van Daal. Pascal Kosters, bestuurder en partner bij HLB Van Daal: “Wij ondersteunden onze opdrachtgevers al breed op het gebied van personeelszaken. Denk aan de uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie en advisering bij vraagstukken inzake arbeidsrecht, sociale verzekeringen en loonheffingen.

De wereld waarin we opereren en ook de huidige arbeidsmarkt vragen echter om verdere verdieping. We zien ondernemers worstelen met personele kwesties en ingewikkelde wet- en regelgeving. Het inregelen van de HRM-kolom binnen een organisatie is essentieel en vanuit ons motto ‘together we make it happen’ willen wij daar ondernemers bij helpen. Met de komst van Gijs van Zon kunnen we inzetten op een integrale advisering ten aanzien van het personeelsbeleid van ondernemingen en de uitvoering daarvan. Dat sluit naadloos aan op onze overige diensten: accountancy en financieel, bedrijfskundig, fiscaal en juridisch advies.”

Integrale aanpak van HR Services – HLB Van Daal/HRM101

Over HLB Van Daal

HLB Van Daal heeft acht vestigingen in Noord-Brabant en Limburg en een vestiging in Amsterdam. HLB  Van Daal maakt als zelfstandig kantoor deel uit van het landelijke en het internationale HLB-netwerk met member firms in ruim 150 landen en meer dan 700 kantoren. Ga naar www.hlb-van-daal.nl voor meer informatie.

Over HRM101

HRM101 ondersteunt en adviseert ondernemende werkgevers bij het in dienst hebben van personeel met als doel: optimale inzet van werknemers, voldoen aan wet- en regelgeving en beheersing van personele kosten. HRM101 is gevestigd op Talent Square te Tilburg. HRM101 ondersteunt en adviseert werkgevers ook bij het rekruteren van de juiste persoon op de juiste plek. Het heeft daartoe een aanvullend label opgericht: Mecruit.

Samenwerkingsvoordeel om de samenwerking tussen HLB Van Daal en HRM101 te vieren!

 1. Geen opstartkosten loonadministratie; door de samenwerking met HLB Van Daal kunnen we voor de klanten van HRM101 (en de lezers van de nieuwsbrief) nu ook de loonadministratie verzorgen:
  • Als u voor 01-12-2018 besluit om de loonadministratie vanaf 01-01-2019 onder te brengen bij HLB Van Daal, dan betaalt u geen opstartkosten;
  • Deze opstartkosten kunnen (afhankelijke van aard en grootte van de organisatie) oplopen tot maar liefst 900,- EUR;
  • Interesse? Neem contact op met Richard ten Have van HLB Van Daal voor meer informatie: 0416 – 33 05 05 of r.have@hlb-van-daal.nl
 2. Fikse korting op deelname aan de ‘Basistraining voor Vertrouwenspersonen’ voor werkgevers die nu reeds klant zijn bij HLB Van Daal:
  • Twee dagdelen op 13 en 20 november 2018 op locatie in Tilburg;
  • Kosten: 525,- EUR per deelnemer in plaats van 675,- EUR (dus een korting van 150,- EUR per deelnemer);
  • Let wel: maximaal 8 deelnemers, dus wees er snel bij;
  • Meer info en inschrijven doe je hier
 3. Gratis deelname aan de Workshop ‘Recruiten anno 2019: de Mecruit® Aanpak’ voor werkgevers die nu reeds klant zijn bij HLB Van Daal:
  • Donderdagochtend 15 november 2018 op locatie in Tilburg;
  • Onderwerp: de beste aanpak voor werven en selecteren van geschikt personeel in het MKB;
  • Let wel: maximaal 8 deelnemers, dus wees er snel bij;
  • Meer info en inschrijven doe je hier