fbpx

AVG HRM Quick Scan

Evy van Gool | HRM101 BV

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG) in werking. Dit betekent strengere privacyregels waar je als werkgever en HR in (o.a.) je personeelsadministratie rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan strengere bewaartermijnen voor personeels- en recruitment/kandidaatgegevens en het opstellen van een intern privacyreglement. Veel organisaties hebben dit nog niet ingeregeld.

Om je op weg te helpen te voldoen aan de veranderde privacywetgeving biedt HRM101 een ‘AVG-quick scan’ aan, waarin we in één uur samen met de (HR-)verantwoordelijke in de organisatie de belangrijkste aandachtspunten doorlopen en je op weg helpen de juiste stappen te zetten.

Met behulp van deze scan krijg je een inzicht in waar je op dit moment staat en wat er nog moet gebeuren om (volledig) aan de nieuwe privacy-richtlijnen te voldoen. Hierbij moet je de scan echt zien als voorbereiding op verdere opvolging, voor deze opvolging verwijzen wij je daarna door naar een van onze specialistische partners.

Neem contact op met Evy van Gool via evy@hrm101.nl of 06 11 21 39 71 om de Quick Scan aan te vragen.