fbpx

Operatie Frisse Peper: training verandermanagement!

Karin Mommers | Operatie Frisse Peper

Namens ‘Operatie Frisse Peper’ bieden we de volgende training aan, nu speciaal met een fikse HRM101 korting:

‘Jouw operatie’

Leer in 5 dagdelen alles over verandermanagement en breng een beweging op gang. Wil je actie in de taxi? Een beweging op gang brengen? Vraag je je af waar je moet beginnen en hoe? En zoek je hier handvatten voor? Dan gaat deze training jou helpen.

In deze training start het echte werk meteen. Je krijgt meer inzicht in en kennis van veranderprocessen. En de wijze van communiceren en organiseren hierbij. Ook stel je een concreet plan op om de verandering te leiden.

Na de training weet je waar je heen wilt, welke stappen je kunt zetten en welke rol jij hierin speelt. Ook weet je hoe veranderen werkt bij mensen, wat je gaat tegenkomen en hoe je daarmee om kan gaan.

Voor wie? Voor teamleiders, voorzitters, koplopers en kartrekkers die zichzelf kennen en weten wat ze willen bereiken.

Schrijf je nu in en gebruik de code HRM101 en ontvang 101,- EUR korting!
http://www.operatiefrissepeper.nl/actieprogrammas/46/module-jouw-operatie

De datums:

  • 12 mei hele dag
  • 23 mei hele dag
  • 16 juni ochtend