fbpx

People Analytics (en assessments) al vanaf € 8,- p/p!

Gijs van Zon | HRM101 BV

Ook zo’n moeite om de juiste werknemer (of kandidaat) op de juiste plek te krijgen en te houden?

Traditionele assessments bieden geen optimale oplossing
Een optimale matching van talenten en capaciteiten is erg belangrijk in dit kader. Een oplossing kan zijn om een assessment traject te starten voor de invulling van of matching op een (vacante) functie. Echter, de traditionele assessmentmethodieken zijn tijdrovend en vaak erg duur.

Economie trekt aan: lessen leren uit de ‘crisistijd’
Wat we daarentegen wel hebben geleerd in de economisch minder gunstige tijden, die we nu gelukkig achter ons lijken te gaan laten, is dat het loont om te investeren in ‘de juiste persoon op de juiste plek’. Immers, een mismatch leidt vaak tot disfunctioneren, hoger ziekteverzuim en moeilijke ontslagtrajecten.

Oplossing: ‘People Analytics’
De oplossing lijkt hierbij te liggen in ‘People Analytics’ op basis waarvan we de talenten en capaciteiten van werknemers en kandidaten kunnen meten en voorts kunnen matchen met de vereisten voor een bepaalde (vacante) functie.

Missie van HRM101
HRM101 heeft een missie op de arbeidsmarkt: ‘nooit meer een aanstelling in een (vacante) functie zonder een onderbouwde keuze op basis van People Analytics’.

Wij vinden overigens dat ervaring, opleiding(sniveau), de eerste indruk en uw eigen ‘onderbuik gevoel’ zeker bepalend zijn voor een keuze. Maar, om de match te optimaliseren en achteraf niet geconfronteerd te worden met de negatieve gevolgen van een mismatch, biedt HRM101 een betaalbare en innovatieve werkwijze. Om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen en houden…

Op basis van het moderne en innovatieve Britse (online) instrument Cognisess, biedt HRM101 daarom drie betaalbare oplossingen, al vanaf € 8,- per werknemer/kandidaat. 

Download hier onze informatiefolder (met o.a. prijsindicaties) of klik op één van onderstaande links met meer informatie over de modules.

1.    module selectie assessments

2.    module ontwikkelassessment

3.    module functieprofiling en –matching

Interesse? Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.