fbpx

Doe een ZZP check; zowel voor opdrachtnemer als opdrachtgever.

Gijs van Zon | HRM101 BV
Van VAR naar modelovereenkomst! Het wordt steeds duidelijker dat deze wetswijziging een flinke impact heeft, zowel voor werkgevers als opdrachtnemers (ZZP). Klik hier voor de uitgebreide HRM101 tip #8 hierover.
Even Centraal, het platform voor ondernemers en werkgevers van Centraal Beheer, heeft een handige VAR-check gemaakt:
“Met de VAR-check van Even Centraal weet je in een paar clicks of jij je zaakjes al goed geregeld hebt. Het is heel eenvoudig: je vinkt jouw antwoorden op de vragen aan en je krijgt een advies dat past bij jouw situatie. Als freelancer, zzp’er of opdrachtgever weet je meteen of je goed bent voorbereid. En wat je nog moet doen als je nog niet zover bent.”
Klik hier voor de check