fbpx

Meer kansen voor werkgevende MKB'ers

HRM101 Persbericht

Persbericht HRM101 BV

Meer kansen voor ‘werkgevende’ ondernemers

TILBURG –  Voor een groeiend MKB bedrijf is personeel onmisbaar. Maar personeel vergt ook de nodige aandacht en tijd. ‘We merken dat de wens steeds groter wordt om alle zaken rondom het in dienst hebben van personeel goed geregeld te hebben’ zegt Gijs van Zon, oprichter van HRM101 en al jarenlang actief  binnen het HRM speelveld.

HRM101 BV ondersteunt vanaf 1 januari 2016 specifiek het midden- en kleinbedrijf (MKB) bij het in dienst hebben van personeel. Vanaf het kantoor aan de Heuvelring in Tilburg richt het bedrijf zich bewust op het MKB, waarbij de focus niet alleen ligt op de verplichtingen die van rechtswege gelden zoals goede arbeidscontracten, personeelsdossiers en goede arbeidsomstandigheden. Van Zon: ‘Ondernemers zien ook wel dat juist het personeel het verschil kan maken voor hun onderneming. Het is daarom belangrijk om op de juiste manier aandacht te geven aan optimale arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling & groei van personeel en het functioneren. Hierdoor kun je als werkgever de effectiviteit van je personeel verbeteren, de werknemerstevredenheid vergroten en de personele kosten & risico’s beheersen. Uiteindelijk wordt zowel de werkgever als de werknemer daar beter van.’

HRM101 speelt in op de behoefte van de ruim 400.000 MKB bedrijven met minimaal twee werknemers die ons land rijk is. Naast ondernemen ‘moeten’ ondernemers aan de slag met hun werknemers. Ze zien dit vaak als extra last en de focus ontbreekt. ‘Zonde, want daardoor ontstaan niet alleen onnodig risico’s, maar blijven ook kansen onbenut om het personeel effectiever in te zetten’,  aldus Van Zon. ‘Terwijl het grootbedrijf (met meer dan 250 werknemers) dat vaak professioneel heeft ingericht, is het voor een MKB onderneming vaak te duur om er speciaal iemand voor in dienst te nemen. HRM101 biedt uitkomst: 101 oplossingen op het gebied van HRM (Human Resource Management), concreet voor het MKB’.

Online: www.hrm101.nl

Twitter: @hrm101bv

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hrm101-bv